Sparen voor korting

Bij het Dierenwarenhuis / Natuurvoeding voor dieren spaar je gemakkelijk, zonder pasjes of gedoe, voor leuke extra korting!

Bij iedere € 250,- die je besteed ontvang je van ons een bonus van € 10,-. Je mag er zolang over doen als nodig (een konijntje eet nu eenmaal wat minder dan een grote hond). Alle aankopen in de winkel tellen mee zolang ze worden geregistreerd op basis van naam+postcode+huisnummer. Een klantenpasje of stempelkaart is niet nodig. Een email-adres is wel handig om je af en toe te laten weten hoeveel korting je gespaard hebt.

Op vier vaste momenten per jaar wordt de bonus berekend en op je klanten-account bijgeschreven. Als je mailadres bekend is krijg je daar ook bericht over. Anders hoor je het bij je volgende aankoop.

Peildata voor berekening van de gespaarde korting zijn in 2024: 31 maart, 30 juni, 30 september en 31 december. De korting wordt doorgaans de maand erna bijgeschreven/uitgekeerd.

De kleine lettertjes

De uitgekeerde korting is maximaal 50% van het aankoopbedrag. Dus bij elke 20,- kun je een tientje spaartegoed inwisselen. Gespaarde korting wordt nooit in contanten uitgekeerd maar uitsluitend met aankopen verrekend. Ook bij telefonische bestellingen kunnen we de gespaarde korting verrekenen.

Aankopen tellen vanaf 2019 zolang je minstens 1x per jaar een aankoop op naam hebt gedaan. Een opgebouwd spaartegoed blijft maximaal 2 jaar geldig mits er minstens 1x per jaar een aankoop is gedaan. Er kunnen geen rechten aan deze spaaractie worden ontleend .Het staat Het Dierenwarenhuis vrij om – zonder opgaaf van reden – van de actie-voorwaarden af te wijken.