Waarom wij geen dieren verkopen

Het Dierenwarenhuis richt zich op (baasjes van) honden, katten, konijn en knaagdier of overige gezelschapsdieren. Het Dierenwarenhuis verkoopt zelf geen dieren. Waarom niet?

De aanschaf van een huisdier moet weloverwogen zijn, vinden wij. Het knuffelgehalte van een jong diertje is – ook voor veel volwassenen – onweerstaanbaar. Toch wordt ook dat schattige pluizebollekke binnen afzienbare tijd een volwassen dier dat het juiste verblijf, voeding, vermaak en verzorging als een dagelijkse levensbehoefte heeft.

Jij als baas moet daar iedere dag voor kunnen zorgen en wij van Het Dierenwarenhuis willen je daar, nádat je een huisdier hebt aangeschaft, natuurlijk  graag bij van dienst zijn.schattigkonijntje

Het aanbieden van levende dieren vraagt bovendien een heel andere aanpak dan het verkopen van bijvoorbeeld een zak voer (met een uiterste verkoopdatum).  Voor de aanschaf van levende dieren verwijzen wij daarom liever naar het dierenasiel, erkende fokkers of naar mensen in je eigen omgeving die een nestje hebben. Zij zullen je ook van te voren wat meer vertellen over wat voor een dier je in huis gaat halen.

Laat je dus vóór aanschaf goed informeren en loop gerust ook daarna ook eens met je nieuwe vriendje of vriendinnetje bij ons binnen. Wij kunnen je helpen bij alles wat ze nodig hebben en vinden ze bovendien zelf ook  super s c h a t t i g !

vervelen-poescropped-cropped-header-hetdierenwarenhuis-2.jpg